Baby schilderen

Welkom bij ArtAbintus, uw atelier waar u terecht kunt voor producten rondom de thema’s Usui System of Natural Healing. ArtAbintus organiseerd binnenkort ook weer een baby-vingerverf-workshop. Het is mogelijk om je alvast op te geven voor baby schilderen.

Ons doel is om lichaam en geest in balans te brengen, chronische pijn, vermoeidheid en emotionele spanning te bestrijden en deze te helpen oplossen en verdwijnen. Bij ArtAbintus leggen wij de nadruk op kunst van binnenuit.

Wat is Usui?

Eigenlijk is een Usui, ook wel Reike genoemd, een behandeling dat niets meer dan het overbrengen van positieve universele energie. Deze eeuwenoude behandeling wordt overal tr wereld toegepast. Ieder mensen heeft hier dan ook baat bij. En dat ieder mens het kan leren toepassen als hij werkelijk toegewijd is.

Usui wordt vandaag de dag nog steeds vaak betiteld als een hocus pocus ding. Heel begrijpelijk omdat we het onder de huidige omstandigheden niet meer nodig (denken te)  hebben. Een paracetamol kan men immers tijdens de werkstress snel innemen, niemand hoeft het te merken. Zo kan men weer snel verder met zijn of haar werkzaamheden. De orde van het curse-life. Daar ligt dan ook het gevaar. We stapelen maar op, gaan maar door, gaan voorbij aan ons echte innerlijke, en gaan mee in het ego. We luisteren niet naar de signalen van ons lichaam die duidelijk aangeeft dat het genoeg is, of zelfs op is. Dit kan er dan voor zorgen dat men een ‘burn-out’ krijgt.

Contact

Indien u interesse heeft in een van onze workshops of u wilt meer weten over Usui behandeling of baby schilderen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Graag tot ziens aan de start om uw lichaam en geest in balans te brengen.

Baby Schilderen