Kunstzinnige coaching

ArtAbintus staat voor kunst van binnenuit. Wij zijn een atelier in Gouda waarin het Usui System (Usui staat voor universele energie) of Natural Healing een uitgangspunt is, met als doel: lichaam en geest in balans te brengen, chronische pijn, vermoeidheid en emotionele spanning te bestrijden en deze te helpen oplossen en verdwijnen.

Is er volgens jullie een verschil tussen coachen of therapie?

Ons antwoord

Ja, er is wel degelijk een verschil. Therapie betekent werken vanuit een hulpvraag, bij coachen werkt men aan een doel. Een therapeutische sessie duurt veel langer omdat het vaak gaat om het verwerken van oud zeer. Dit proces duurt nou eenmaal langer. Kunstzinnige coaching is gericht op de toekomst en heeft een zakelijke toon.

Beeldend coachen

In onze optiek leidt meer praten, niet altijd tot meer oplossingen.

Het werken met beelden helpt om doelen helder te krijgen, keuzes te maken en inzicht te krijgen op valkuilen en kwaliteiten. Creatieve werkvormen maken het coachgesprek speelser, verrassender en minder tot een hoofdzaak. Het maakt veel praten overbodig, en we komen sneller tot de kern.

Met name in het bedrijfsleven is beeldend coachen zeer goed toepasbaar. Hierbij kunt u denken aan verschillende facetten:

  • Creatieve brainstorm
  • Teambuilding
  • Organisatie opstellingen

Maar ook het onderzoeken van waarden en kwaliteiten – individueel of in het hele bedrijf.

Contact

Indien u interesse heeft in een van onze workshops of meer wilt weten over kunstzinnige coaching? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Graag tot ziens aan de start om uw lichaam en geest in balans te brengen.

Kunstzinnige Coaching