Natural healing

Welkom bij ArtAbintus, uw atelier waar u terecht kunt voor activiteiten rondom de thema’s Usui System of Natural Healing. Ons doel is om lichaam en geest in balans te brengen, chronische pijn, vermoeidheid en emotionele spanning te bestrijden en deze te helpen oplossen en verdwijnen. Bij ArtAbintus leggen wij de nadruk op kunst van binnenuit.

Workshops

Bij ArtAbintus heeft u de mogelijkheid verschillende workshops te volgen. Allereerst de workshop genaamd “wat is jouw kleur”.

Een inspirerende workshop met veel en oefeningen die uw creativiteit en intuïtie stimuleren.  Tijdens deze workshop leert u o.a. de objectieve betekenis van kleuren,  analyseren we uw eigen kleuren tekening, en krijg je inzicht in hoe invloedrijk kleuren zijn op ons dagelijks leven.  

Wanneer

zaterdag 5 maart

van 10:00 t/m 16: uur

Inclusief koffie, thee, lunch en materiaal.

Kosten: € 95,-

Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de workshop “intuïtief schilderen”  met als thema assertiviteit.

Een leuke workshop waarbij het speerpunt ligt op het ‘Voor jezelf uit durven komen’.

We experimenteren met een aantal oefeningen, waarin je jezelf permissie geeft om  jezelf te laten zien en te laten horen, gevolgd door een korte schilderopdracht.

Na een overheerlijke lunch begint iedereen aan zijn of haar schilderwerk, en sluiten we af met een evaluatie.

Zaterdag 12 maart

van 10:00 t/m 16:00 uur

inclusief koffie, thee, lunch  en materiaal.

Kosten: € 95, –

Contact

Indien u interesse heeft in een van onze workshops of meer wilt weten over natural healing? Neem contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Graag tot ziens aan de start om uw lichaam en geest in balans te brengen.

Natural Healing