Opleiding reiki master

Bij ArtAbintus heeft u de mogelijkheid om een opleiding Reiki master te volgen.

Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel of onbegrensd en Ki betekent levensenergie. Reiki betekent dus eigenlijk universele levenskracht. Het gaan om de allesomvattende energie dit overal is. In planten, dieren, mensen. Reiki gaat om het doorgeven van deze levensenergie met als doel het in de juiste banen te leiden. Iedereen wordt geboren met deze energie, maar bij de meesten wordt de energiestroom gesloten door blokkades in het onbewuste.

In de opleiding tot Reiki master leert u hoe u uzelf en anderen kunt behandelen met behulp van Reiki. Tijdens de opleiding leert u alles over aura’s, chakra’s en de meridianenleer.

De opleiding Reiki master wordt gegeven door ArtAbintus. ArtAbintus staat voor kunst van binnenuit. Het Usui System (Usui staat voor universele energie) of Natural Healing is hierin het uitgangspunt, met als doel: lichaam en geest in balans te brengen, chronische pijn, vermoeidheid en emotionele spanning te bestrijden en deze te helpen oplossen en verdwijnen.

ArtAbintus geeft verschillende cursussen en workshops op het gebied van tekenen en schilderen, zowel traditioneel als intuïtief. Daarnaast kunt u bij ArtAbintus creatieve therapie of -coaching, oplossingsgerichte coaching of -therapie, kleurentherapie of een reiki behandeling volgen.

Vanaf januari kunt u ook de opleiding tot reiki master volgen bij ArtAbintus. ArtAbintus is gevestigd in Gouda en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. In de buurt kunt u gratis parkeren.