Reiki behandeling

Bij ArtAbintus kunt u terecht voor een unieke combinatie van diverse methoden zoals Reiki behandeling. Deze met betrekking tot aanbrengen van een uitgebalanceerde hoeveelheid aan energie in het fysieke en energetische lichaam en bevordert het algemeen welzijn.

Tijdens een Reiki behandeling wordt deze persoon in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning.

Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Vindt deze persoon het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam.

Intieme aanrakingen en alle posities die de cliënt als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Cursussen

Steeds meer mensen houden zich bezig om intenser en bewuster te leven of een goede balans te vinden. Wij bij ArtAbintus kunnen u hierbij helpen, door met bijvoorbeeld Reiki behandeling te geven. Daarnaast is het ervaren van de werking van kleuren ook iets wat u daarbij kan helpen. Kleuren hebben een helende werking op uw gezondheid, geven energie, en helpen u bij het herstellen van: chronische pijn of aandoeningen, rouwverwerking, blokkades, burn-out etc.

Wanneer

De cursus loopt van donderdag 10 maart  t/m 7 april en bestaat uit 5 lessen. Deze worden gegeven van 19:30 uur tot en met 22:00 uur. Het lesgeld voor deze cursus bedraagt € 125,-, dit is inclusief materiaal.

Voor meer informatie of een intake gesprek kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt ons vinden op de Lethmaetstraat 45 in Gouda.

Reiki Behandeling